KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rekrutacja

Lista przyjętych do klas pierwszych w roku szkolnym 2020/2021
Klasa 1A (językowo-geograficzna)

1. Bednarek Jessica
2. Bujnowicz Weronika
3. Glinkowska Judyta
4. Gradzińska Weronika
5. Grzybowska Milena
6. Jagiełło Olivia
7. Kowalska Tatiana
8. Krysiak Oliwia
9. Kwiatkowska Natasza
10. Łabińska Edyta
11. Marciniak Mateusz
12. Merek Hubert
13. Musiałowska Maja
14. Nowacka Julia
15. Olejniczak Amelia
16. Pawlak Julia
17. Plewińska Aleksandra
18. Raszkowska Weronika
19. Rogala Julia
20. Siek Małgorzata
21. Solińska Aleksandra
22. Szymczak Katarzyna
23. Ścisło Aleksandra
24. Wagner Mateusz
25. Wesołowski Jakub
26. Wołynkiewicz Michalina
27. Wykrętowicz Maja
28. Zabielska Julia
29. Zamojski Jakub
30. Zielińska Justyna

Klasa 1B (angielsko-chemiczna/biologiczna)

1. Banasik Filip
2. Brochocka Oliwia
3. Dziechciński Dawid
4. Górka Nikola
5. Ignaczak Kamil
6. Jaworska Julia
7. Kazała Ada
8. Knap Jakub
9. Kutela Wiktoria
10. Michalak Oliwia
11. Parszywka Wiktoria
12. Pawlak Daria
13. Pawłowska Aleksandra
14. Rogala Martyna
15. Rospara Oliwia
16. Rzepkowski Artur
17. Stachowicz Zuzanna
18. Stańczak Kinga
19. Strzelecka Aniela
20. Suchan Roksana
21. Śpiewak Wiktoria
22. Wójcik Karolina
23. Zając Barbara
24. Ziąbka Wiktoria

25. Gawrych Oliwia
26. Kiński Kacper
27. Kowalska Inga
28. Zając Justyna

Klasa 1C (humanistyczna)

1. Baranowski Brajan
2. Bartosik Natalia
3. Choróbczyk Oliwia
4. Czarnecka Małgorzata
5. Dąbrowska Inga
6. Gola Matylda
7. Górka Zuzanna
8. Jankowski Jakub
9. Jóźwiak Justyna
10. Kosiada Natalia
11. Kowalczyk Weronika
12. Kozłowski Jakub
13. Mikina Oliwia
14. Nockowska Paulina
15. Olszyca Klaudia
16. Ronkiewicz Igor
17. Rychwalska Karolina
18. Sitek Klaudia
19. Sudra Kornel
20. Szaciłowska Justyna
21. Sztybel Wiktor
22. Szymczak Szymon
23. Świętosławski Szymon
24. Waćkowska Patrycja
25. Wieczorek Karolina
26. Wilka Aleksandra
27. Włodarczyk Arleta
28. Włodarczyk Joanna